Håndværker/privat hjemmeside

Ønsker du en privat eller firma hjemmeside for at promoverer dig eller dit firma?

Med WordPress behøver du ikke en web udvikler, vi kan sætte en hurtig hjemmeside op for dig som du senere kan bygge videre på.

Hvis man som udgangspunkt bare ønsker sig en billig hjemmeside til at starte op på, så læs endelig videre.
Alle kan være med her, og hvis du bare har lidt flairfor IT, kan du bagefter selv gå ind i administrations delen og tilrette hjemmeside, tekster, menuer og lignende.

 

  • Vi sørger for domæne og webhotel
  • Installation af WordPress hjemmeside på dit domæne
  • Opsætning af sikker hjemmeside
  • Standard tema

 

Specielle ønsker til hjemmesiden

Et standard setup, kan der naturligvis kan bygges videre på, enten af os eller andre.
Hjemmesiden er fuldt ud funktionsdygtig og indeholder de mest basale elementer, fantastisk start for en ny virksomhed.

Vi foretrækker at anvende Simply.com som webhotel, da de har alle de nødvendige services til en fornuftig pris. Hvis du bruger Simply.com som webhotel er “secure connection” gratis.

De forskellige browsere viser med sikker hjemmeside ikoner, om hjemmesiden er i besiddelse af et sikkerheds certifikat. Det skal man aktivt ind og sætte op. Visse webhoteller understøtter gratis certifikater, hvilket gør det hurtig og billigt. For andre webhoteller er det mere kompliceret.

Standard hjemmesiden er sat op med det tema som jeg plejer at bruge, og jeg styler som udgangspunkt ikke siden. Hvis du har specielle ønsker om et grafisk design og logo, samarbejder jeg med en dygtig grafiker som kan løse denne opgave, vi aftaler blot en pris.

Vi udvikler gerne et WordPress plugin til dig. Det gør dig fuldstændig fri, og du får en hjemmeside nøjagtig som du ønsker. Det kan være en løsning hvis der ikke findes et plugin der kan det du gerne vil.

Har du andre specielle ønsker end dem der er listet ovenfor til højre, aftaler vi en pris for det.

Tøv ikke, ønsker du en billig hjemmeside, en håndværker hjemmeside eller en privat hjemmeside, så kom igang – ring eller send os en besked